Uitreiking

Save the date: uitreiking Cultuurprijs Overijssel 2021

Op maandag 20 september reikt de heer ir. A.P. (Andries) Heidema, Commissaris van de Koning in de provincie Overijssel, de Cultuurprijs Overijssel en het Cultuurtalent van Overijssel 2021 uit in Theater de Spiegel in Zwolle. Na afwezigheid sinds 2019 is de uitreiking terug in een nieuwe opzet.

Dit jaar ontvangt Ralph Keuning de Cultuurprijs Overijssel en MINKA is het Cultuurtalent van Overijssel. Beiden zijn geselecteerd uit meer dan 70 inzendingen en ontvangen naast de prijs een geldbedrag van 10.000 euro. Tijdens de uitreiking bestaat het programma uit onderdelen die de winnaars hebben aangedragen, samengesmolten tot een show die eer doet aan wat Overijssel op het gebied van kunst en cultuur te bieden heeft.

Aanwezigheid bij de uitreiking is gratis, maar wel op reservering vooraf. De reserveringen worden in augustus opengesteld, om op de hoogte te blijven is het mogelijk om nu al aan te melden via onderstaande link. Klik op ‘wachtlijst’ en laat uw gegevens achter, dan hoort u als eerst wanneer de tickets te reserveren zijn.

https://zwolsetheaters.nl/programma/uitreiking-cultuurprijs-overijssel-2021

Onze partners